Isnin, 30 November 2009

Majlis Terima Hadiah

Baru baru ini aku terpaksa cuti kerana ingin mengikuti beberapa majlis di sekolah anak anak aku. Satu majlis penyampian hadiah bagi Farah Najwa (Tadika) dan majlis penyampaian hadiah bagi Faiz dan Faris di Sekolah Rendah Kompleks Seberang Takir Kuala Terengganu. Faiz mendapat no 3 dalam kelas pagi dan mendapat no 1 dalam kelas Kafa sebelah petang. Faris pula mendapat no 19. Anak anak aku ini perlu lebih banyak lagi perhatian dan tunjuk ajar agar tidak ketinggalan dalam pelajaran. Aku akan cuba sedaya upaya untuk memajukan mereka ini.
Selamat Belajar Bersungguh sungguh.
Farah Najwa sedang makan roti...
Farah bersama Fasha (adik)
Farah pada majlis penyampaian sijil.
Faiz bersama hadiah hadiahnya.
Faiz bersama kawan rapatnya..Rizal.
Lima sekawan...Faiz dan Geng gengnya. The Geng dengan gayanya yang tersendiri.
Faiz dan Faris serta rakan rakan.

Faiz didalam kelasnya...4T

Selasa, 15 September 2009

BERBUKA PUASA DI LUAR...

Ternyata laman blog ini memang lama aku tidak update. Kini rasa nak cuba cuba aktifkan semula lah. Kalau ada apa apa yang menarik saya akan cuba paparkan untuk tatapan umun. Baru baru ini pejabat ditempat aku berkerja adakan satu majlis berbuka puasa. Buat kat hotel lagi..boleh bawa anak bini lagi. Best betul.... Majlis tu cukup ramai staf yang hadir bersama keluarga masing masing. Makanan pun sedap sedap. Kalau selalu macam ni kan best....
Baru sampai ni...makanan belum ambil lagi. Adik Fasha...yang makan awal.
Menanti waktu berbuka...makanan dah penuh meja.
Sekali skala makan kat hotel...sampai penuh meja.
Faris dan Faiz...sedang menjamu selera.
Faris makan daging kambing panggang..
tengok macam mana dia tarik
Farah dirumah Tok Ma nya.

Khamis, 7 Mei 2009

AKU DAN PADA SATU WAKTU

Aku dirumah aku......
Jarang sekali macam ni.....
Di sudut yang istimewa....
Aku di tingkat 18 WDI
Semua OK....
Di satu Majlis Rasmi....sekali sekala
Tempat kerja aku....YT